Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Budapest,- k.zoltan@napfonat.eu

 

Szeretett Fénytestvéreim, Kedves Barátaim!
 
Nagy örömmel tájékoztatlak Benneteket arról, hogy a november 28-án, hétfőn tartott SZER-en megteremtettük Budapest - FÉNYVÁROST.
Természetesen a SZER menetét nem írom le még egyszer, mert azt a Veszprém - Az első Fényváros c. írásomban már megtettem.
A szellemvilág meghívása után érzékelhető volt, hogy a FÉNY sokkal lassabban terjed, mint Veszprém esetében. /Szerencsére azon a SZER-en is részt tudtam venni/.
Elég sok idő eltelt, mire úgy érzékeltük, hogy Budapest teljes területét beragyogja a Fény.
Köszönet és hála érte az ÉGIEKNEK, mert nélkülük semmit sem tudtunk volna tenni, hiszen az ember /emberek/ képtelen ilyen nagyságrendű teremtésre. Ezért hangsúlyozom állandóan, hogy mi csak a SZER-tartást tudjuk levezetni, a szellemvilág nélkül erre képtelenek vagyunk.
Ha rendelkezünk a HIT, ALÁZAT, SZERETET hármasságával, akkor a Mennyei Birodalom mindig szívesen segít nekünk.
Egy-két érdekességet szeretnék leírni, ami a SZER utáni beszélgetésen elhangzott.
Amikor  a belváros nagy része már ragyogott ,a Parlament egy nagy sötét folt maradt. /Kiderült, hogy többen is ezt látták!/ Külön megkértem a Szent Korona Szellemét, hogy belülről is erősítse a Fényt. Nagy nehezen fényesedett ki. Másnap reggel olvastam, hogy mekkora "balhé" volt a képviselők között. /Honatyát nem írhatok, mert én az Atyákat tisztelni szoktam, mindenki mással együtt. Ez nem mondható el a képviselőkről. Sőt!!!/
Szintén többen érzékelték, hogy Viwamus Arkangyal mellett végig jelen volt a Szent Korona is. Nyilván be kellett segíteni a FÉNY kiárasztásában, hiszen, amint említettem, nem az elvárható gyorsasággal terjedt.
A SZER végén Budapest - FÉNYVÁROST bekacsoltuk a Krisztus-hálóba, miközben összehangolódtunk Veszprém és Hódmezővásárhely FÉNYVÁROSOKKAL.
Megköszöntük a Teremtő Istennek, hogy részesei lehettünk ennek a csodának.
Tudomásom szerint Veszprém és Hódmezővásárhely után Budapest a harmadik FÉNYVÁROS.
A Fényvárosok megteremtését megtaláljátok a következő címen:
vagy Lendvay Kati honlapján a www.fenyvarosokkarpatmedenceben.eoldal.hu 
 
Örök szeretettel: Kristóff Zoltán.
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viwamus arkangyal

(Chagall, 2012.09.05 21:12)

Üdv sohase hallottam ilyen arkangyalról bár nem vagyok járatos az angyalogólógiában, mégis az hol van? Bent a parlamentben valamelyik ülésteremben? és előtte hazudnak ennyit bántva azt a nemzetet amelyet szolgálniuk kéne? na és hagyja? Pedig a korona alá odatettek egy kardot is lenne mivel kihajtsa onnan ezt a kufár bandát!

Nos mégis hol látható ez az angyal?

Üdv Chagall.