Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha hívást érez szívében a Fényvárosok megalapításához, kérem csatlakozzon


 

"Aki nem mer cselekedni, mert fél attól, hogy mi lesz,
az olyan ember nem bízik sem az Úristenben, sem
önmagában. S az ilyen számára nincs szabadság.
A vékony hitű ember számára vékonyan jut hely Isten világában."
Wass Albert


hiszek.jpgKérem ha hívást érez szívében a Fényvárosok megalapításához Kárpát- medencében, csatlakozzon hozzánk.
Szeretettel várjuk hozzászólását, véleményét, és a legfontosabbat, a tenniakarását e nemes feladat érdekében
.
A hozzászólás rovatban lehetősége nyílik, hogy közölje szándékát és elérhetőségét. Köszönettel és áldással, a Fény útját követve!
Kérem olvassa el Dr. Halász József Gondoskodó Magyarország,
a Szent Korona értékrend programját és hallgassa meg üzeneteit a videón, hogy jobban érthetővé váljon miben foglaltatik a Fényvárosok megalapítása. Áldás!

Feketéné Lendvai Katalin


Feketéné Lendvai Katalin
lendvaykatalin@gmail.comA fény országa azt jelenti, hogy egy Istennek (aki maga a Fény) tetsző országot hozunk létre, aminek a lényege: szeretik, és önzetlenül segítik egymást az emberek, nem csapják be egymást, azaz az igaz-mondás a követendő út. Alulról építkező társadalomról van szó, ahol az emberek véleménye a fontos, és azt összehangolva, helyi szintről járási szintre víve, hozzák meg a határozatokat a különböző területeken (oktatás, egészségügy, mezőgazdaság stb.), majd ezek összehangolásával jön létre országos szinten a törvényhozás, ill. az állami rend megalkotása. Ápoljuk a régi hagyományainkat, óvjuk az értékeinket, a gyerekeinkkel megismertetjük a népmeséinket stb.
Erről szól a Szent Korona Értékrend koncepciója is, ahol igen fontos szempont, hogy az ország összes tulajdona kizárólag magyar kézben legyen.
Itt található:
 
Itt is betekintést nyerhetsz a videóba:

A Gondoskodó Magyarország 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Wass Albertet idézve:

A magyarság egy emberi tartalom a szó igazi értelmében,ami bennünk kódolva van és működésbe lép,ha ezt befele fordulva megnyitjuk Mag-unkban. A tisztaság és a jó szándék vezéreljen bennünket magunk és mindenki javára!
A magyarság és minden ember érdeke,hogy fejlődjön lelkileg,szellemileg és használja ki azt a nem túl hosszú időt,ami még rendelkezésünkre áll,hogy azok legyünk,akik valójában legbelül vagyunk. Merjünk igaz emberekké válni és akkor az egység magától megoldódik, mert működnek az egyetemes törvények.

 

emese-2..jpg

 


Kristóff Zoltán

Nagyon várom a változásokat, mert úgy érzem, hogy fizikai síkon is nyoma kell legyen, ennek az igazán  fontos Teremtésnek.

Arra kérek mindenkit, aki e levelet megkapja és lehetősége van a saját területén egy pár fős csoportot szervezni,

hogy TEREMTSÉTEK meg a FÉNYFALUTOKAT, FÉNYTELEPÜLÉSETEKET, FÉNYKÖZSÉGETEKET, FÉNYVÁROSOTOKAT. Nem baj, ha csak 3-4-en vagytok, a Teremtést a SZELLEMVILÁG végzi, "csak" kérni kell

ŐKET. Ezért fontos a meghívás az elején, teljesen mindegy, hogy milyen szavakkal teszitek, de az az igazi SZER, melyre a Szellemvilágot meghívjátok és a segítségüket kéritek.

A végén a megteremtett FÉNYVÁROST, vagy települést a SZER vezetője kösse be a Föld körül található

KRISZTUS HÁLÓBA.

Nagyon jó lenne, ha visszajelzést kapnék ezek megalakulásáról!  

Örök szeretettel: Kristóff Zoltán, 30/50-47-017 vagy k.zoltan46@t-online.hu
 

Ha van egy kis időd, kérlek tekintsd meg honlapomat: www.napfonat.eu

 

magyar_hiszekegy.jpg
 

Nyíri József


KEDVES MAGYAR TESTVÉREIM ! 
 

Engedjétek meg , hogy így ismeretlenül is szóljak hozzátok . Bár igazából nem vagytok ismeretlenek , hisz mind Testvérek vagyunk . Egyek vagyunk egymással , és egyek vagyunk a Teremtő Atyával  mert mindannyian benne , az Ő határtalan szeretetében létezünk . Az égiek már régóta küldik az üzeneteiket nekünk Magyaroknak , akik a MAG népe vagyunk . Az üzenetek mindig arról szólnak , hogy FEL KELL ÉBREDNIE MINDEN MAGYARNAK !
Fel kell ébrednünk Testvéreim , mert a Teremtő Atya döntött , hogy a világ már nem mehet így tovább  és küszöbön a változás ideje . Mindenkinek arra kell törekednie , hogy a szeretet gyakorlásával , Jézus Mester   befogadásával magasabb szintre emelkedjen . Mária Nagyboldogasszonyunk üzenete , hogy minden hónap 8-án találkozzunk , és együtt imádkozzunk egymásért és Nemzetünkért .
Igen Testvéreim , a Nemzetünkért is ! Mert ha nem fogunk össze , akkor ezt a legősibb Népet elnyeli a sötétség .   Bennünket  Magyarokat  , a  MAG népét  a Teremtő  Atya azzal bízott meg , hogy hordozzuk és sugározzuk a FÉNYT  és a SZERETETET  magunkból , bármerre is  járunk a világban .
Ezért  Mária  Nagyboldogasszonyunk , a mi örök védelmezőnk  azt kéri tőlünk , hogy hozzunk létre FÉNYVÁROSOKAT  . Fényvárosokat úgy tudunk létrehozni , ha minél több Testvérünk szívében  lelkében felgyúl a szeretet lángja .
Annak a szeretetnek a lángja , amiről Jézus Mester beszélt , és amit Ő maga adott a világnak . Ehhez az kell , hogy fogjuk meg egymás kezét , érintsük meg egymás szívét , érezzük egymás lelkét . És ha ezt megtesszük , akkor ez a láng , a SZERETET  lángja egyre nagyobb és fényesebb lesz , és ez a FÉNY sorban lobbantja majd fel azt a sok sok millió pici szikrát , amely minden ember szívében ott szunnyad .  EZ A MI FELADATUNK  MAGYAR TESTVÉREIM !

Ezt kéri tőlünk Mária Nagyboldogasszony és Jézus Mester .
Ezen égi kérés megvalósítása érdekében létrejött egy közösség .
Ma még kevesen vagyunk , de arra kérlek benneteket , hogy gyertek és csatlakozzatok hozzánk .

 

Szeretettel  Nyíri József        nyiri.jozsef@upcmail.hu      + 36 70 623 1523   
Skype  : joseph5627 

 
Remák János

                             
Kedves külhoni Testvéreim!

          Talán már sokan észre vettétek, hogy világszerte nagy változások történnek. Nagyon fontos, hogy az ember ezeknek okait is megértse.
Akkor értjük meg e világot igazában, ha a saját magunk válaszát kapjuk meg az erre vonatkozó kérdéseinre. Ehhez az kell, hogy megtanuljunk a benső Énünkre is hallgatni, mely kezdetben nagy öszpontosítást igényel, hisz ma ugyanis sokan úgy vagyunk vele, hogy a külvilág zajában a belső hang fuvallatára sem vagyunk képesek már odafigyelni. Pedig ez a mi természetességünk. 
            A már az említett változások folyamata sokatoknak szokatlannak fognak tűnni, mert szükségszerüen az ember tudatának egy újabb felemelkedési szintjéről lesz szó. Ebben a folyamatban minden embernek ki kell venni a részét, hisz ezidáig is, ahova eljutottunk, nem más, mint a saját érdemünk gyümölcse. Tudomásul kell vennünk azt a tényt is, hogy ezidáig is, mindig a Teremtő segítő keze által történt s nem másként. Ezt nagyon sok kézzelfogható megtapasztalásaimmal tudnám alátámasztani.
Az égiek segítségét éppen olyan időkben és közegben kaptam meg, ahol ezekről az élményeimről még csak suttogni sem volt szabad.
Eljött az idő, hogy örök vágyaink beteljesülésén dolgozzunk.
Mi külhoni magyarok nem egyszer szembesülni kényszerültünk az identitásunkat el nem fogadó körülményeinek ezrnyi árnyalataival.
Voltak idők, amikor az emberek tízezrei fizettek életükkel pusztán azért, mert vállalták magyarságukat. Eljött az az idő is, amikor NagyboldogAasszonyunk személyesen fordul bolygónk magyarjaihoz, hogy alkossunk városinkban, falvainban olyan közösségeket, ahol az élet a Krisztusi törvények alapjai lesznek a mérvadók. Ezeket a városokat és falvakat fényvárosoknak , fényfalvaknak nevezzük, http://lendvaykati.gportal.hu, hol kezdetben elég, ha csak három vagy négy ember végzi nemes munkáját. www.fenyvarosokkarpatmedenceben.eoldal.hu
              Az első Fényváros Veszprémben alakult. Szeretettel   várom mindannyiatokat, akik ilyen közösségben óhajtanak részt venni, kérem írjátok meg véleményeiteket és javaslataitokat ezen ügy érdekében.
Nevem: Remák János,
lak.címem: 44101 Podbořany Sídliště míru 754 Česká republika
Az e-mail címem: remak.j@seznam.cz
Skype:Remákovi
HONLAPOM:www.remakjanos.net


Köszöntelek mindnyájatokat az oldalamon.
Aki úgy gondolja, hogy a léleképítõ munka minden árnyalataiban talál némi érdekességet, itt nagy szeretettel saját szemszögembõl ezt megosztom Veletek.
Remák János  www.remakjanos.net/default.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Győr Liszt F ut 39

(Weigert Éva, 2012.06.06 12:49)

Szeretnék csatlakozni Györből.Tiszta szivból remélem,hogy nagyon sokan várjuk a változást,amely az emberről,az emberiségröl szól.
Sok sok szerettel:
Weigert Éva

Re: Győr Liszt F ut 39

(Kedves Éva!, 2012.06.09 10:16)

Szeretettel köszöntelek!
Légykedves vedd fel velem e-mailben a kapcsolatot.
Győrben van kedves ismerősöm aki szintén készen áll a változásra, csak még nem találta meg azt az embert akivel a Fényvárosokkal kapcsolatban együttműködhetne. Levélben elküldeném az elérhetőségét.
Szeretettel üdvözöllek: Lendvai Kati
lendvaykatalin@gmail.com

gyedita@citromail.hu

(Oberfrankné Győrfi Edit, 2012.05.08 08:04)

Kecskemét csatlakozott-e a Fényvárosokhoz? Ha valaki tud információt adni ezzel kapcsolatban, kérem írja meg. Szeretnék bekapcsolódni.

Isten áldásával!
Oberfrankné Edit

mkpetronella@gmail.com

(Kassai Petronella, 2012.01.24 08:44)

Kedves Testvéreim!

Csatlakoznék e nemes mozgalomhoz Pécsről. Adjatok kérlek segítséget, instrukciókat, van-e már jelzés Pécsről?
Ölellek benneteket:
Petronella
mkpetronella@gmail.com
30/894-08-72

Re: mkpetronella@gmail.com

(Jani, 2012.02.09 17:26)

Kedves Petronella! bocsáss meg, hogy ilyen későn válaszolok. azt hittem, hogy már senki sem fog erre a felhívásra reagálni. Azelőtt minden nap figyeltem a hozzászólásokat, de válasz nélkül maradtam. A felhívást minden ismerőseimnek elküldtem, de senkit sem szólított meg ez a nemes szándék.Én a Felvidéki honfitársaimnak írtam. Azt hiszem, hogy valamilyen formában, akaratuk szerint egyszer ki fogják nyílvánítani szívük óhaját. Én egy harmadik országban élek, s ha nem is történik elképzeléseim szerint, legalább személyesen veszem ki részemet mások megsegítésében, Lendvai Kati felhívása révén amit fentebb elolvasható. A honlapján jelentek meg mellékletek Dr. Halász Józseftól aki nagyon alaposan tájékoztat mindenről a Gondoskodó Magyarország címe alatt. Kívánok Neked szép és áldásos napokat, Jani

Elhívás

(Kassai Petronella, 2012.02.12 13:39)

Drága Jani Bátyám!

Köszönöm, hogy végül mégis válaszoltál. Az elhívás részemről megtörtént, Pécset fényvárossá avattuk, a megkezdett munkát tevőlegesen folytatjuk. Köszönöm a te munkásságodat, áldás reád!
Ölellek, húgod, Petronella

Re: mkpetronella@gmail.com

(Jani, 2012.03.11 20:28)

Kedves Petronella! Valóban ettől a hozzászólások listájától már nagyon elszoktam. Te vagy az egyetlen hozzászóló. De ennek is nagyon örülök és megincsak elnézésedet kérem. Pécsett még soha sem voltam. De a vezetékneved a szülőföldemi Kassa városára emlékeztet. Látom, hogy nagyon tiszta lelkű teremtés vagy és eddig még nagyon kevesen értették meg hogy a magyar népnek redkívüli feledatai vannak már most. Ha megengeded az e-mail címedre küldök egy pár kassai felvételt amit én készítettem. Lehet, hogy ott meg Te nem voltál soha. Sok szeretettel Jani