Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A diktatúra számára égi csapás lesz a Magyarországot megmentő égi kegyelem

2011.12.15

 A diktatúra számára égi csapás lesz a Magyarországot megmentő égi kegyelem

 
Már nincs biztos pont a nyugati civilizáció gazdasági háttér-országában. Az utosló végvár, az arany is elesett1, ezzel – a megállapításhoz nem kell lángész – elindult a dominó-effektus.
 
Most már nincs idő arra, hogy elmélázzunk a választási rendszer alapvető hibáján, amivel a választók 33,67 %-os párttámogatásával kétharmados parlamenti többség – és ezzel teljhatalom - érhető el.
Azt viszont látni kell, hogy a pártrendszer termelte ki ezt a végzetes helyzetet, a megosztottság állandósításával, ezérta „politikai légi csapást”2 a megosztottságot megszüntető „égi csapás” fogja kiváltani,
 
Ez pedig a Szent Korona Értékrend alapján felépülő, az emberi életre Európának, a Világnak mintát adó Gondoskodó Magyarország.
 
Rajtunk múlik, hogy mikor válik égi kegyelemmé az emberiségnek, ami csak a diktátoroknak égi csapás.
 
Mindenkit kérek, ismerje meg a Teremtőtől kapott kincset, hogy részese legyen az égi kegyelem kiteljesedésének!
 
Annak, aki „falatozni” szeret, a http://nemzetiegyseg.com/SzkeAkademiaKozvetlen.html címen egy 17 részes hangoskönyv áll rendelkezésére.
Aki olvasni és elmélyülve visszakeresnini szeret, töltse le a Szent Korona Értékend Akadémiája Első Fokozatának munkaanyagát, a http://nemzetiegyseg.com/Elsofokozat.doc címről.
Aki pedig a társadalmi együttélés rendszerének (jogrendszer) irányelvi (alkotmányi) és iránymutatási (alaptörvényi) szabályozásának megismerésével elő akarja készíteni saját települése Szent Korona Értékrend szerinti átszervezését, töltse le a jogszabálygyűjteményt az http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.doc címről.
 
Azoknak, akik ezeregyszáz év lélek- és agymosásán felülemelkedve megismerik a Szent Korona Értékrend gondolkodási módját, rövidesen történelmi feladatuk lesz: meg kell teremteniük az Új Világtörténelmi Korszakot, kinek égi kegyelemként, kinek égi csapásként.
 
Kelt Szegeden, 2012. Álom havának 15. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel,
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
 
________________________
 
 

"Politikai légi csapás" menthetné meg az országot Orbántól - 2011. december 14., szerda, 13:10 - http://hvg.hu/napi_merites/20111214_nyugati_legicsapas_a_politikara_merites#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2011_12_15&utm_content=top4