Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felhívás a Szent korona minden tagjához

2012.03.03

 Kedves Barátom, Ismerősöm!

 
Kérlek, minél több embernek továbbítsd ezt a levelet!
 
Valószínűleg hallottál arról, hogy az OVB elutasította dr. Halász József népszavazási kezdeményezéseit, amelyek az Európai Unióból,  a NATO-ból és az IMF-ből történő kilépésre irányultak. Mivel az OVB nem megfelelően értelmezte az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdés d) pontját, dr. Halász József megfellebbezi a döntést a Kúriánál. Ennek díja van, fellebbezésenként 15 000,- Ft, azaz összesen 3-szor 15 000,-, vagyis 45 000 Ft.
 
Ennek az összegnek közadakozásból kell összejönnie, ezért ebben segítséget kérek a Szent Korona minden tagjától. Kérek mindenkit, aki bármilyen kis összeggel hozzájárulna ehhez az ügyhöz, az utaljon pénzt az alábbi bankszámlára:
 
Patakiné Hüse Emőke,  10103623-08561600-00000002. (Emőke a feleségem, nekem nincs bankszámlám.)
Kérlek, a megjegyzés rovatba mindenképpen írd oda, hogy "adomány dr. Halász József munkásságához". Ez azért fontos, hogy ha emiatt a NAV bármikor ellenőrizne, tiszta képet tudjak adni arról, hogy mire kaptuk ezt az összeget, és azt mire fordítottuk!
 
Ha 45 000,- Ft-nál nagyobb összeg érkezik, akkor a többletet a www.nemzetiegység.comhonlapunk támogatására fordítjuk, aminek a bérleti díja márciusban lejár, és rövidesen 150,- svájci frankot kell érte fizetnünk, de jelenleg nincs miből. Az efölötti összeget dr. Halász Józsefnek szánt támogatásként kezelem, és hiánytalanul elküldöm neki postai csekken. Természetesen, minden befolyt összeggel elfogok számolni a www.mag.nemzetiegyseg.comhonlapon. 
 
(Magát az OVB-eljárást itt tekintheted meg: http://youtu.be/mzUskCZNlVk.
Én magam ma postára adtam a mellékletben szereplő levelet az OVB-nek. Ennek semmilyen jogkövetkezménye nincs, viszont jogom van kifejezni a döntés meghozójának a véleményemet.)
 
Ha nem ismersz engem, és emiatt bizalmatlan vagy velem, kérlek, tekintsd tekintsd meg a Szent Korona Értékrendről szóló ismertető előadásomat, így legalább az arcomat megismerheted...

1. rész, amiben a Magyarországon fennálló problémákat vázolom, és bemutatom, hogy ezek hogyan következtek be, és kiknek az érdekeit szolgálják:
 
2. rész, amiben a megoldást mutatom be:


 
Segítségedet előre is köszönöm!
 
Áldás kísérjen az utadon!
 
Pataki Antal,
a Szent Korona Értékrend tanítója
 


 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.