Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAGYAR ÖSSZEFOGÁS

 

Kedves Magyar Testvéreim!
 
Újra megismétlem felétek 2011. december 2. -ai kérésemet, hogy segítsetek elindítani egy olyan ÖSSZEFOGÁS kezdeményezését, amelyben bajba jutott társainknak a segítségére tudunk lenni határon innen és túl. 
segito_kez.jpg
A Fényvárosok alapjainak fizikai szintű megteremtéséhez nagy szükség van az ÖSSZEFOGÁSRA!
Ezért kérem minden Kedves Magyar Testvéremet, hogy aki szívében hívást érez, csatlakozzon ehhez az Összefogáshoz, és a legjobb tudása és lehetősége szerint vállaljon valamilyen szinten részt benne.
Kérésemet azért ismétlem meg, mert egyre több bajba jutott ember találja meg az oldalunkat.
Bízom benne, hogy kérésem megszólított bennetek.
Előre is hálásan megköszönöm együttműködéseteket!
Az Összefogás létrehozására javaslataitokat, hozzászólásaitokat a lap alján, vagy e-mail címemre szeretettel várom, bízva benne, hogy megtaláljuk egymást
és elindul egy páratlan értékű MAGYAR ÖSSZEFOGÁS.

lendvaykatalin@gmail.com
Feketéné Lendvai Katalin
Veszprém. 2011. Álom havának 16.-ik napján.

-------------------------------------------------------


Kedves Magyar Testvéreim!

 Nagyboldogasszonyunk 2011. október 4,-én egy nagyon nemes feladattal bízott meg, melyben megkért, hogy szólítsam meg minden Magyar Testvéremet 
EGY SZEBB JÖVŐ ÉRDEKÉBEN MELY FÉNYBE EMELI ORSZÁGUNK.
http://lendvaykati.gportal.hu/gindex.php?pg=34594580
Én ennek a kérésének eleget tettem, a legjobb tudásom szerint megszólítottam Önöket.
„Csodás látomást” bocsájtott rám, melyben láttatni vélte velem egy olyan Ország képét, ahol közösen, együtt, összefogva, mindenki a saját tudása és lehetősége szerint segítséget nyújt bajba jutott Nemzettársainak. 
Magyarországot a Fény Országává szeretné emelni, de ehhez szükség van fizikai szintű megvalósításra,
 - melynek tételeiből a segítségnyújtás a rászorulóknak kérését éreztem feladatomnak, sőt az Égi Vezetés is megerősített ebben, hogy azt szeretnék, ha ez ügyben megszólítanám az embereket. Nem adakozásra szólítottak az Égiek, mivel tisztában vannak vele, hogy ezt sajnos nem áll módomban megtenni,- mert mi is beleestünk hiteltörlesztők irtózatos csapdájába.
Ennek ellenére a megszólításon kívül csekély összegekkel és egy számítógép felajánlásával én is adtam, mert olyan jó érzés volt tudni, hogy azzal a kevéssel is valaki felé segítő kezet nyújtok.
Mikor a legnagyobb bajban voltam, Isten hozzám is elküldte földi Segítőjét, akin keresztül nagyon nagy segítséget kaptunk. Végtelen hálás vagyok ezért, mert ilyen jellegű segítség nem mindennap adatik meg az ember életében. Azóta is mondhatom, hogy Isten tenyerén élünk.
Mindezt csak azért írtam le Önöknek, hogy én is tudom, megtapasztaltam, átéltem és élem,- milyen az, amikor az ember szükségben szenved, és a hite tartja meg. Ebből adódóan talán még erősebb a szándék, hogy a másiknak segítsen.
A bajba jutott emberek egyre többen találták és találják meg a Fényvárosok Kárpát-medencében elnevezésű Honlapom. Ezért az első segítségkérést Karácsony előtt útjára bocsájtottam a Hírlevél küldőmön keresztül, és két héttel ezelőtt újra megtettem. 
Ezúton szeretném újra megköszönni minden nagylelkű Kedves Testvéremnek, aki bárminemű segítséget nyújtott a rászorulóknak.
Szívet melengető érzés volt a segítségkérők visszajelzései alapján tudni, hogy példa értékű összefogás történt több esetben. 
Ezzel egyidejűleg elindítottam 
2011. december 2.-án MAGYAR ÖSSZEFOGÁS
https://fenyvarosokkarpatmedenceben.eoldal.hu/cikkek/magyar-osszefogas.html
elnevezésű felhívásomat, hogy ne a hírlevél küldőn keresztül kérjek Önöktől segítséget, mert hátha valaki ezt már zaklatásnak veszi.
A MAGYAR ÖSSZEFOGÁS felhívást azóta többször megismételtem.
A Honlapon rengetegen elolvasták, de még senki sem reagált rá, nem vette fel velem a kapcsolatot ez ügyben, pedig már közel három hónap telt el azóta.
Rajtam kívül két ember az, akinek a támogatottságát élvezem, közülük az egyik, határon túl élő Testvérünk. MI hárman, támogatottság és ÖSSZEFOGÁS hiányában nem tudjuk megoldani ezt a nagyszabású feladatot.
Most újabb két segítségkérő jelentkezett a Honlapon,
de tudom, hogy Hírlevél küldőn elküldött segítségkérés nem megoldás, és ezt tudtam decemberben is, ezért kértem a felhívásban, hogy fogjunk össze város és megyeszerte, nyújtsunk együtt segítséget. 
Hisz ez a segítség nem csak kizárólag az anyagi, pénzügyi támogatásra szorítkozik, hanem a cselekvő emberek jó szándékára is támaszkodik.
A MAGYAR ÖSSZEFOGÁS ereje abban rejlik, hogy összekapcsolódunk, összefogunk, megvitatjuk egymással a megoldandó feladatokat,- kommunikálunk egymással.
Nos lehet, hogy nem kellőképp szólítottam meg Önöket, de az is lehet, hogy az idő még nem érett meg egy ilyen jellegű összefogásra,- nem tudom.
Talán valaki egyszer elhívást érez szívében és sokkal jobban meg tudja szólítani az embereket, mint ahogy én tettem.
Mivel a kellő támogatottságot nem sikerült megnyernem ebben a feladatban, ezért ennek hiányában, a mai nappal lemondok ez irányú kezdeményezésemről és feladatkörömről.
Ha valakit megszólít az újabb bajba jutott emberek segélykiáltása, akkor kérésüket elolvashatják az alábbi elérhetőség alatt.
https://fenyvarosokkarpatmedenceben.eoldal.hu/cikkek/segelykialtas---keresek.html
 Köszönöm, hogy időt szántak levelem elolvasására, a Magyarok Istene áldja meg Önöket.
Szeretettel és Fénnyel: Feketéné Lendvai Katalin 
Veszprém. 2012. február 26.
 

 Wass Albert: Intelem
 
Percre se feledd, hogy testvéred
minden magyar, bárhol is éljen.
Összetartásban rejlik csak erő.
Más ember földjén nincs számodra hely.
 
Félvilágot is befuthatod,
más ember földjén testvértelen leszel,
s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot,
ha nemzetedről megfeledkezel!
 
Te bús magyar, kit száműzött hazád,
s idegen zsarnok lakja otthonod:
bús sorsodért ne vádold nemzeted,
kit úgy tűnik, Isten is elhagyott.
 
A látszat csal. Isten ma is a régi.
Te hagytad őt el, te s a többiek,
s míg vissza nem zarándokoltok Hozzá,
s a múlt hibáit le nem törlitek:
 
Magyar földön nem lesz új Magyarország,
Gaz és szemét nem terem nemzetet!
s a gyűlöletet nem mossa le semmi,
csak az összetartó igaz szeretet!
 
  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.