Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pécs Fényváros avató SZER


Áldás!

2012. január 27-én kora esti órákban megtörtént a szer, s Pécs Fényvárossá avatásának első lépését megtettük.
Heten vettünk részt a szerben, egy férfi, és hat nő. Körbe ültünk, a kör közepén fehér gyertya, virág, víz, füstölő, kristályok.
(Zene: DJ Delirium - Spirit of Pure Meditation.)

 

pecs-varos.jpg

Felolvastuk NagyBoldogAsszony üzenetét (Ébredj Magyar Népem!), az égiek meghívását és köszöntését követően egymás kezét megfogva elindítottuk a fény és a szeretet áramlását körbe. Szinte azonnal felállt egy fényoszlop felfelé az Égbe, és lefelé a Föld mélye felé. Majd ahogy a fényt kiterjesztettük az egész városra, Pécs felett egy csodálatos kékesfehér kristályfény kupola állt fel, s ugyanúgy lefelé, a Föld színe alatt is, így egy tökéletes fénygömb ölelte körbe Pécset. Az emberek szívébe beoltottuk a fényt, s a neurotikus, ideges rezgés szépen lecsillapult, és a tiszta fény nyugodtan dobogott együtt mindőnk szívében.

Látótól a következő üzenetet kaptuk a munkánk kapcsán:
Erőteljes tisztulás és rezgésemelkedés történt. A város felett régóta gomolygó feketeség tisztulni kezdett, s már alig látszik, Kertváros felett maradt egy kis szürke felhő. A Fényváros a kvantumlétben már látható, kék fehér színben látszik, tehát már manifesztálódik szépen. Kék szín elmondja, hogy sok energiát kell helyeznünk a kommunikációra, ki kell jönni a fényre, és megmutatni, felvállalni, ki vagyunk, mit szeretnénk.
A tudatváltás további szerek, tisztítások nyomán tud megindulni, amire már úgy várunk. Hatalmas az égi segítség a munkánkon.

Csodálatos ÉL-mény volt, nagy áldás és kegyelem kísért minket, hálás vagyok az égieknek a végtelen szeretetükért, amivel átölelnek minket.
Szeretettel: Kassai Petronella